Cresă Kids Club în sectorul 6

cresa-in-militariGradinita Kids Club Militari beneficiaza de personal calificat si bine instruit in lucrul cu copiii de cresa.

La Kids Club Militari sunt primiti copii in grupa de cresa care au implint varsta de 1 an.

Grupele de cresa necesita o atentie speciala, pentru ca sunt copii foarte mici, cu multe nevoi emotionale dar si de securitete fizica. Copii de cresa sunt ajutati prin jocuri, cantece, mici poezioare, sa isi dezvolte atat motricitatea cat si vocabularul.

Cursurile de puericultura ajuta personalul grupelor de cresa in munca zilnica cu micutii dar si sa satisfaca nevoile si cerintele acestei varste atat de fragede.

Mancarea la Kids Club Militari este in asa fel gatita si pregatita, incat si copiii cu varsta de 1 an o pot manca fara nici un fel de dificultate. Sub atenta supreveghere si indrumare a medicului pediatru, alcatuim un meniu saptamanal, care sa contina proteine, vitamine, minerale si lactate, atat de necesare unei dezvoltari armonioase si sanatoase.

Triajul obligatoriu pe care il fac in fiecare dimineata asistentele noastre inainte de intrarea la clasa, asigura un mediu sanatos si fara pericol de imbolnavire.

La grupele de cresa pot fi inscrisi maxim 15 copii la grupa. O grupa de cresa beneficiaza permanent de doua persoane – o educatoare si o ingrijitoare.