Grădiniță în sectorul 6

sediu-militariKids Club. Gradinita in Militari cu sediu nou in Militari Residence

Sediul Kids Club Militari functioneaza din 2009. Experienta acumulata inca din  2002, permite crearea unui mediu cald, familiar, unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii.

Kids Club Militari isi desfasoara activitatea

intr-un sediu construit special pentru activitatea de gradinita.

O gradinita in Militari cu Spatii de clasa generoase ( aproximativ 80 mp / clasa ), dotate cu mobilier specific grupelor de cresa sau gradinita. Baza materiala si didactica este asigurata permanent si pusa la dispozitia cadrelor didactice.

Atent supravegheati de personal calificat, tanar, vesel si dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv, ale limbii engleze sau germane. Fac primii pasi in matematica, incearca sa descopere mediul inconjurator si sunt monitorizati si indrumati in cadrul optionalelor de dezvoltare personala de catre psiholog.

Grupele de gradinita sunt structurate pe categorii de varsta : 3 – 4 ani ( grupa mica ), 4 – 5 ani ( grupa mijlocie ) si 5 – 6 ani ( grupa mare ). La gradinita Kids Club Militari, pot fi inscrisi intr-o grupa maxim 20 de copii. Grupele beneficiaza de educatoare si asistent educatoare permanent.

Fiind o gradinita autorizata ARACIP, gradinita Kids Club Militari este foarte atenta cu pregatirea pentru scoala, astfel, copiii gradinitei  Kids Club Militari, pleaca foarte bine pregatiti la scoala, in clasa pregatitoare.

Kids Club Militari are bucatarie proprie si sali de mese adecvat amenajate pentru copii, cu bucatarese minunate care gatesc cu daruire pentru copiii nostri, iar personalul de ingrijire tanar, cu experienta, este atent la nevoile copiilor.

Si pentru ca fara joaca in aer liber nu se poate, sediul Kids Club Militari beneficiaza de o curte mare ( aproximativ 1200 mp ), amenajata corespunzator, cu multa verdeata, unde piticii pot alerga in voie.