SERBARE SFARSIT DE AN SCOLAR
May 19, 2015
Dactilopictura si autoportret – grupa Fluturasi
May 28, 2015

Hai sa ne distram de Ziua Copilului la Kids Club

Ziua Internationala a Copilului se apropie! Este ziua mult asteptata, in care cei mari redevin copii, iar cei mici sunt sarbatoriti asa cum le place lor: cu jocuri, cu voie buna si multe surprize.

Ca de fiecare data, si anul acesta personaje de poveste, ateliere si jocuri, concursuri cu premii si multe alte surprize sunt gata sa ii intampine pe copii in data de 2 iunie la Gradinita Kids Club Militari, atunci cand, cu mic, cu mare ne vom distra si vom petrece in cinstea Zilei Internationale a Copiilor de pretutindeni.
Am pregatit pentru copii un program antrenant, cu invitati surpriza, ce promite distractie garantata, zambete, voie buna, baloane, multa culoare si miros de zahar! Cei mici vor incepe calatoria in “Tara de Nicaieri”, alaturi de eroii lor preferati: Peter Pan si Tinkerbell ( spectacol de teatru ), poposind apoi in “Regatul de Gheata”, acolo unde o vor intalni pe Elsa, regina ghetii. Alaturi de Sophia vor calatori in lumea animalelor si cu ajutorul amuletei ei fermecate, copiii vor intalni zane si multe alte personaje cu puteri supranaturale, cu care se vor intrece si isi vor masura puterile, organizand concursuri in curtea gradinitei.
Ziua de poveste se va incheia dulce. Un clovn simpatic ii va astepta pe copii inarmat cu vata de zahar, gogosi, bomboane de casa si multe alte cadouri delicioase.
Va fi o petrecere pe cinste! Va asteptam cu drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *